Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
25,20 lei
Pescuită din Marea Neagră şi pregătită la Cherhanaua lui Dumitrel din Deltă, la Sfântu Gheorghe, după o reţetă locală
Încă un produs din peşte pe care îl pregătim după reţete locale din Delta Dunării: După curăţare şi eviscerare, ţinem scrumbia în butoaie cu sare de mare. Înainte de preparare o ținem o zi la desarat, o zvântam și o dăm apoi la afumătoare, până dobândeşte o aromă uşoară de fum.
Ingrediente | Scrumbie eviscerată, sare de mare, fum de lemn. |
Alergeni | Peşte. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Prin procesul de pregătire, oasele sunt macerate. Merge perfect în salate cu ceapă, cartofi fierţi şi măsline. |
Ţara de provenienţă | România |