Comandă acum preparate din carne, realizate artizanal la Ferma lui Ţane, fără conservanţi chimici, fără nitriţi sau nitraţi. Livrăm miercuri şi vineri, direct din fermă!
Realizat artizanal, din carne de mangaliţă, fără conservanţi sau amelioratori, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este dificil de promovat când vine vorba de proprietăţile vizuale, fără a interveni cu chimia de
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Recunoaștem cu toții că ne plac cârnații la grătar. De la asta am plecat când am definitivat rețeta acestor cârnați de porc și
Realizat artizanal, fără conservanţi sau amelioratori, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este dificil de promovat când vine vorba de proprietăţile vizuale, fără a interveni cu chimia de sinteză. Sunt pline
Grăsime animală provenită de la animale crescute lent cu iarbă și cereale la Ferma lui Ţane Osânza de mangaliță provine din grăsimea fină care îmbracă pe interior abdomenul porcilor crescuți natural de noi. Cele mai
Realizat artizanal din carne de pui la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Parizerul nostru are gustul de acum 50 ani și conține 80% carne de bună calitate, slănină și condimente îmbrăcate în membrană naturală. Nu
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestor cârnați este că amestecăm carnea tocată cu condimente și sare după care o lăsăm să se odihnească. Umplem
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestuia este modul artizanal în care îl pregătim pentru afumare. Îl păstrăm câteva
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Până am pregătit pieptul de raţă, nu am crezut că succesiunea unor metode simple pot da fineţea
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpele sunt dezosate manual, aşezate în baiţ, apoi puse la copt și afumat. Au o textura mai
Realizaţi artizanal din carne de pui, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pregătiţi numai şi numai din ingrediente curate - carne de pui, slănină de porc, membrană naturală şi mix de condimente, aceşti crenvurşti
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime.
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Muşchiul este realizat artizanal din carne de porc ţinută la maturat cu piper, foi de dafin, boia de ardei dulce. Pentru desăvârşirea
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul atât de bun este dat de procesul lent de realizare: dezosăm carnea, o ţinem câteva zile
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este realizată prin băiţuirea cărnii de porc şi apoi coacere şi afumare. Este delicioasă,
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Carnea provine de la porci crescuţi doar cu furaje naturale. Procesul de conservare prin fum
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Mixul de carne dă o textură specială şi un gust apetisant, condiția este să nu-i faci prea tare încât să-i usuci. Amestecul
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Procesul artizanal de pregătire a cărnii uscate este complicat, cere atenție şi un timp îndelungat. În el stă secretul gustului din
Produs realizat artizanal la, Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie.
Produs crud-uscat, realizat artizanal şi conservat cu sare şi fum rece la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Carnea de la această pastramă naturală provine de la vite crescute cu furaje naturale, fân şi iarbă.
Cârnaţi proaspeţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aceşti cârnaţi proaspeţi conţin 80% carne şi restul slănină, sare, piper și ardei roșu. Datorită amestecului de
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Muşchiul de vită este trecut prin sare de mare, piper şi alte mirodenii. Este un produs natural fără conservanţi sau aditivi. Singurul
Produs natural, realizat artizanal şi conservat cu sare şi fum rece la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Ceafa de la porci crescuţi în mod natural este păstrată la maturat o perioadă îndelungată. După ce au fost
Produs crud-uscat, realizat artizanal şi conservat cu sare şi fum rece la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Carnea provine de la porci crescuţi cu furaje naturale în regim gospodăresc. Procesul de conservare dă o
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pieptul de la puii crescuţi în mod natural este dezosat, ţinut la marinat cu sare de mare şi
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpe de la raţe crescute natural, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi sare de mare, şi
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Folosim doar carne de la porci hrăniţi natural şi înainte de a o pune la coacere și fum cald,
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Combinăm carnea de oaie și de vită cu un mix de mirodenii balcanice, printre care usturoiul şi boiaua de ardei iute. Datorită calităţii
Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Ne place carnea de capră - este o delicatesă! În fiecare potcoavă de ghiudem, carnea de la caprele noastre tinere,
Produs crud-uscat, realizat artizanal şi conservat cu sare şi fum rece la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie După o reţetă simplă, prin care bucăţile de slănină stau la măturat în sare de mare, am reuşit să creem
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul fin, special potenţat de maturarea cu ierburi aromatice al acestui produs vin să spargă
Produs realizat artizanal la, Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Am crescut mangaliţa în ferma noastră şi după o reţetă simplă, prin topirea slăninei pe foc de lemne am reuşit să creăm acest produs 100% natural.
Produs crud-uscat, realizat artizanal şi conservat cu sare şi fum rece la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Calitățile excepționale ale cărnii de mangaliţă fac din acest produs o bucurie gastronomică. Se regăsesc în
Cârnaţi proaspeţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aceşti cârnaţi naturali conţin carne de porc de mangaliţă, sare de mare şi mirodenii naturale. Se prepară rapid pe
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Foarte buni la grătar, la tigaie sau în cuptor, aceşti cârnaţi conţin carne şi slănină de la porci de mangaliţă hrăniţi natural,
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o ceafă de mangaliţă, realizată prin băiţuirea cărnii şi apoi coacerea şi afumarea
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pate-ul nostru este foarte gustos și credem că satisface cele mai exigente gusturi. Este un tovarăș agreabil pentru micul dejun ca și frații
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pate-ul nostru este foarte gustos și credem că satisface cele mai exigențe gusturi.Este un tovarăș agreabil pentru micul dejun ca și frații
Realizat artizanal din carne de porc la Ferma lui Ţane După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm
Realizat artizanal din carne de curcan la Ferma lui Ţane După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Carnea de mangaliță are un gust tare bun. Noi ne-am gândit că putem să o punem în valoare prin acești cârnăciori subțiri care-i
Realizat artizanal din carne de vită la Ferma lui Ţane După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm
Cârnaţi artizanali cu caşcaval în membrană naturală la Ferma lui Ţane Această combinaţie tipică spaţiului germanic nu este invenţia noastră. Originalitatea se rezumă doar la ingredientele de cea mai bună calitate și în
Produs realizat artizanal la, Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Un produs pe care îl pregătim în preajma sărbătorilor de iarnă din carne cu os de la curcanii crescuţi în fermă. Pentru reţetă ne-am inspirat din
Produs realizat artizanal la, Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Un produs pe care îl pregătim în preajma sărbătorilor de iarnă din carne cu os de la porcii crescuţi în fermă. Pentru reţetă ne-am inspirat din
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Ne place carnea de capră - este o delicatesă! În fiecare potcoavă de ghiudem, carnea de la caprele noastre tinere,
Realizaţi artizanal din carne de porc, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Am pregătit acest produs pentru mămicile care cumpără de la fermă. Pregătim în membrană naturală aceşti crenvurşti naturali, pe care îi
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Folosim doar carne de la porci hrăniţi natural şi înainte de a o pune la coacere și fum cald,
Pregătim umplutura din carne tocată de pui, piept de pui, ficat de pui, ceapă, unt, ou, lapte, sare și piper. La final, se învelește cu prapor de porc. Când vreți să îl preparați nu trebuie decât să eliminați folia de
Pregătim umplutura din carne tocată de bibilică, piept de bibilică, ficat de bibilică, ceapă, unt, ou, lapte, sare și piper. La final, se învelește cu prapor de porc. Când vreți să o preparați nu trebuie decât să
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Combinăm carnea de oaie și de vită cu un mix de mirodenii balcanice, printre care usturoiul şi boiaua de ardei iute. Datorită calităţii
Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Iubim să pregătim acest produs specific bucătăriei noastre de demult. Învelim în membrană naturală carnea tocată
Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Iubim să pregătim acest produs specific bucătăriei noastre de demult. Învelim în membrană naturală carnea tocată
Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Iubim să pregătim acest produs specific bucătăriei noastre de demult. Învelim în membrană naturală carnea tocată
Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Iubim să pregătim acest produs specific bucătăriei noastre de demult. Învelim în membrană naturală carnea tocată