Comandă acum preparate din carne, realizate artizanal la Ferma lui Ţane, fără conservanţi chimici, fără nitriţi sau nitraţi. Livrăm direct din fermă miercurea în Bucureşti şi Ilfov şi joia in Ploieşti şi Câmpina!
Realizaţi artizanal din carne de pui, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pregătiţi numai şi numai din ingrediente curate - carne de pui, slănină de porc, membrană naturală şi mix de condimente, aceşti crenvurşti
Realizat artizanal din carne de pui la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Parizerul nostru are gustul de acum 50 ani și conține 80% carne de bună calitate, slănină și condimente îmbrăcate în membrană naturală. Nu
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime.
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpele sunt dezosate manual, aşezate în baiţ, apoi puse la copt și afumat. Au o textura mai
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestor cârnați este că amestecăm carnea tocată cu condimente și sare după care o lăsăm să se odihnească. Umplem
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul atât de bun este dat de procesul lent de realizare: dezosăm carnea, o ţinem câteva zile
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Procesul artizanal de pregătire a cărnii uscate este complicat, cere atenție şi un timp îndelungat. În el stă secretul gustului din
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Până am pregătit pieptul de raţă, nu am crezut că succesiunea unor metode simple pot da fineţea
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Carnea de mangaliță are un gust tare bun. Noi ne-am gândit că putem să o punem în valoare prin acești cârnăciori subțiri care-i
Realizat artizanal, din carne de mangaliţă, fără conservanţi sau amelioratori, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este dificil de promovat când vine vorba de proprietăţile vizuale, fără a interveni cu chimia de
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestuia este modul artizanal în care îl pregătim pentru afumare. Îl păstrăm câteva
Grăsime animală provenită de la animale crescute lent cu iarbă și cereale la Ferma lui Ţane Osânza de mangaliță provine din grăsimea fină care îmbracă pe interior abdomenul porcilor crescuți natural de noi. Cele mai
Produs realizat artizanal la, Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Am crescut mangaliţa în ferma noastră şi după o reţetă simplă, prin topirea slăninei pe foc de lemne am reuşit să creăm acest produs 100% natural.
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Carnea provine de la porci crescuţi doar cu furaje naturale. Procesul de conservare prin fum
Produs crud-uscat, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Muşchiul este realizat artizanal din carne de porc ţinută la maturat cu piper, foi de dafin, boia de ardei dulce. Pentru desăvârşirea
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpe de la raţe crescute natural, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi sare de mare, şi
Realizat artizanal, fără conservanţi sau amelioratori, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este dificil de promovat când vine vorba de proprietăţile vizuale, fără a interveni cu chimia de sinteză. Sunt pline