Ai 0 în coş
Coşul este gol
Disponibil
32,00 lei
Realizată artizanal la Cherhanaua lui Dumitrel din Deltă, la Sfântu Gheorghe, după o reţetă proprie.
Un produs din peşte pe care îl pregătim după o reţetă de casă. Punem la maturat cu sare icrele proaspete de la crapul sălbatic. Apoi le amestecăm manual, cu ulei de floarei soarelui şi suc proaspăt de lămâie. Dăm astfel savoare produsului, savoare susţinută şi de boabele de icre rămase întregi.
Ingrediente | Icre de crap, sare de mare, ulei de floarea soarelui, suc de lămâie, stors mecanic. |
Alergeni | Peşte. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Pe felii de pâine prăjită, cu ceapă de grădină, roşie sau albă, tocată mărunt, pe felii de lămâie |
Ţara de provenienţă | România |
Nu e chiar ieftina, insa am gustat si merita toti banii!
Cea mai buna salata de icre pe care am mancat-o ! Recomand!