Comandă acum Lactate realizate Artizanal de noi din Lapte de la Vacile, Oile şi Caprele crescute cu lucernă şi furaje naturale la Ferma lui Ţane. Livrări de miercuri pana vineri!
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane. Laptele de la vaci crescute cu furaje naturale este încălzit până la 70°C şi lăsat la răcit. Punem culturile lactice şi îl păstrăm la o
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de la păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru telemeaua proaspătă, folosim puţină sare de mare - exact cât să menţină câteva zile produsul. Tăiem felii de
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat. Dorim prin acest desert să împăcăm pofta de ceva dulce cu frica de kilogramele în plus. Iaurtul acrișor alăturat siropului dulce de muguri de brad aduc
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Încercăm prin acest mic borcănel să reabilităm iaurturile cu fructe blamate de cei mari, dar iubite de cei mici. Conține iaurt natural acrișor combinat cu miere crudă și suc proaspăt presat de cătină. Adică o combinație
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane după o reţetă proprie Realizăm această brânză de burduf din două tipuri de caş îndelung fermentat - de oaie şi vacă pe care îl frământăm cu
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Produsă artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Reţeta noastră fără strop de sare face ca această urdă naturală să încorporeze conţinutul valoros de
Lapte de vacă integral, proaspăt muls la Ferma lui Ţane Acest lapte natural provine de la vaci crescute de noi cu iarbă grasă şi fân şi conţine acel inconfundabil gust al copilăriei la care ne place să revenim. Laptele
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval este realizat prin opărirea şi maturarea caşului din lapte de vacă, într-un proces cu multă manufactură.
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Facem acest caşcaval din caş moale realizat din două tipuri de lapte, de la oile şi caprele noastre. Iubim acest produs pentru
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o brânză naturală, cu o durată de viaţă mare, a cărei consistenţă devine tare, datorită procesului de fabricaţie
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Bun şi atât de gustos, acest caşcaval este o brânză naturală de oaie unică, a cărei reţetă este originară din zona de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral de capră şi vacă, nepasteurizat, după o reţetă proprie Cu o consistenţă naturală ca cea a caşcavalul proaspăt, pe acesta îl ţinem la maturat mai bine de trei ani, în
Realizat artizanal din lapte de vacă degresat, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Acest iaurt este realizat din lapte de la vaci crescute cu iarbă şi furaje naturale, având un conţinut redus de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Din lapte de la vaci crescute cu furaje naturale şi iarba păşunilor dimprejurul fermei, realizăm acest caşcaval
Realizat artizanal din lapte degresat de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru un regim alimentar sărac în grăsimi recomandăm acest iaurt din lapte de vacă. Ambalat la sticluța din sticlă
Produsă artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Realizăm caşcaveaua prin fermentarea caşului tânăr scăldat apoi în apă fierbinte cu sare. Înainte de a aşeza rotiţele
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Laptele este de la vaci crescute de noi doar cu furaje naturale şi iarbă de pe dealurile de lângă fermă. Gustul uşor
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Boabele de piper atent alese le presărăm manual peste caşul de vacă opărit, după scurgerea sa. Apoi îl ţinem în cameră
De la prepeliţe crescute cu furaje naturale la Ferma lui Ţane. Unul din cele mai populare sortimente de ouă, sunt de departe cele mai bogate nutritiv ouă de pasăre în raport cu masa totală. Sunt recomandate pentru
Realizat din lapte integral, nepasteurizat de capră la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Reţeta noastră de chefir are două ingrediente: lapte de capră 100% încălzit şi răcit lent şi cultură specifică de chefir.
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval natural este realizat prin maturarea lentă a caşului opărit. Nu are strop de sare şi pentru a-i încetini
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Culturile lactice adăugate împreună cu cele dezvoltate spontan din mediul natural dau o consistenţă fermă acestei
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o brânză naturală, cu o durată de viaţă mare, a cărei consistenţă devine tare, datorită procesului de fabricaţie
De la găini crescute liber, la sol cu uruială preparată de noi, la Ferma lui Ţane. Modul gospodăresc în care creştem păsările se reflectă în concentraţia de nutrienţi pe care fiecare ou din această caserolă îl are. Fără
Produsă artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie O plantă aromatică împreună cu o urdă moale sunt perfecte pentru a fi servite direct pe pâine. Pregătim
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Putem descrie acest caşcaval gourmet ca rezultatul îmbinării gustului tradiţional cu eleganţa bucătăriei de înaltă fineţe.
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Putem descrie acest caşcaval gourmet ca rezultatul îmbinării gustului tradiţional cu eleganţa bucătăriei de înaltă fineţe.
Produsă din lapte integral, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Într-un proces artizanal, prin interacţiunea naturală a ingredientelor, caşul de oaie sărat se transformă în această brânză maturată de
Produs artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalat în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru preparare folosim lapte de vacă crud, încălzit până la 70 de grade şi răcit până la temperatura
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Dacă vrei să încerci un altfel de caşcaval, trebuie să comanzi caşcavalul de oaie Origini, maturat intens în decursul
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de oaie integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Se realizează lent, cu răbdare şi muncă manuală. După ce am maturat caşcavalul proaspăt de oaie, îl ţinem cam 24 de
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de capră la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Prin acidiferea naturală a laptelui obţinem o consistenţă mai lichidă şi astfel un iaurt uşor de consumat direct din
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane ,după o reţetă proprie Pentru telemeaua proaspătă, folosim puţină sare de mare - exact cât să menţină câteva zile produsul. Tăiem felii de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Îl realizăm cu multă manufactură, pornind de la caşul opărit de oaie pe care îl lăsăm la maturat până ce consistenţa sa
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de oaie integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Dacă vrei să încerci un altfel de caşcaval, trebuie să comanzi acest produs pregătit cu drag şi atenţie. Are o amprentă
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Procesul artizanal prin care manufacturăm caşcavalul începe cu pregătirea caşului din lapte de la caprele noastre,
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Acesta este caşcavalul Origini cu piper, pe care îl pregătim cu pasiune şi multă migală. Procesul de maturare durează
Produs artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Caşul acesta îl pregătim cu lapte de la oile noastre, pe care îl lăsăm să se închege lent, cu cheag natural.
De la bibilici crescute liber, la sol cu furaje şi uruială naturală la Ferma lui Ţane. Cu o popularitate mai mică, dar bogate nutritiv, ouăle de bibilică au cea mai mare concentraţie de magneziu, prin raport la masa lor
Realizat din lapte integral, nepasteurizat de capră la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Reţeta noastră de chefir are două ingrediente: lapte de capră 100% încălzit şi răcit lent şi cultură specifică de chefir.
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de capră la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Prin acidiferea naturală a laptelui obţinem o consistenţă mai lichidă şi astfel un iaurt uşor de consumat direct din
De la prepeliţe crescute cu furaje naturale la Ferma lui Ţane. Unul din cele mai populare sortimente de ouă, sunt de departe cele mai bogate nutritiv ouă de pasăre în raport cu masa totală. Sunt recomandate pentru
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de la păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl