Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
116,00 lei
Pescuită din Dunăre şi pregătită la Cherhanaua lui Dumitrel din Deltă, la Sfântu Gheorghe
Un peşte atât de drag românilor şi localnicilor din Sfântu Gheorghe, scrumbia este, în categoria ei de mărime, cel mai gras peşte din lume. Dar grăsimea ei este un adevărat medicament natural. În plus, gustul este extraordinar. Delicioasa scrumbie se găteşte la grătar sau la cuptor. Profită acum!
Ingrediente | Scrumbie proaspătă, curăţată şi eviscerată. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Pregătiţi scrumbia la cuptor, la grătar cu sare şi zeamă de lămâie. |
Ţara de provenienţă | România |
Scrumbia a fost grozava si astept cu nerabdare sa ma anuntati cand reincepe sezonul.
Dincolo de faptul ca a fost proaspata si de acelasi calibru, m-a surprins intr-un mod placut faptul ca a fost curatata perfect.
Pescuită din Dunăre şi pregătită la Cherhanaua lui Dumitrel din Deltă, la Sfântu Gheorghe
Un peşte atât de drag românilor şi localnicilor din Sfântu Gheorghe, scrumbia este , în categoria ei de mărime cel mai gras peşte din lume. Dar grăsimea ei este un adevărat medicament natural. În plus, gustul este extraordinar. Delicioasa scrumbie se găteşte la grătar sau la cuptor. Profită acum!