Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
52,00 lei
Realizată artizanal la Cherhanaua lui Dumitrel din Deltă, la Sfântu Gheorghe, după o reţetă proprie.
Încercăm să facem cât mai simplu acest preparat din icre de știucă, maturate cu 5% sare, frecate cu ulei de bună calitate din floarea soarelui doar atât cât să atenueze gustul sărat și să-i dea textura necesară pentru a se putea întinde pe pâine prăjită.
Ingrediente | Icre de știucă, sare de mare, ulei de floarea soarelui, suc de lămâie, stors mecanic |
Alergeni | Peşte. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Pe felii de pâine prăjită, cu ceapă de grădină, roşie sau albă, tocată mărunt, pe felii de lămâie |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |