Comandă acum Produse de Cămară realizate artizanal din fructe şi legume româneşti, pregătite manual, după reţete de casă. Livrăm de miercuri pana vineri direct din fermă.
Gogonele murate în saramură la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Zacuscă naturală, realizată din ghebe de pădure şi legume de grădină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru a face această zacuscă naturală, culegem ghebele din pădurile de la Plaiul Tălii. Le dăm prin maşina
Varză românească pusă la murat în apă sarată la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Varza de grădină o acoperim cu saramură din sare de mare și apă de izvor. Punem deasupra bețe de mărar, boabe de porumb și hrean.
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din smochine de grădină, după o reţetă proprie Această dulceaţă e aromată cu parfumul smochinelor şi echilibrată în savoare prin conţinutul mic de zahăr. Nota finală
Zacuscă realizată din mere şi legume de grădină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Nu ne-am gândit niciodată că vom mai crea o altă zacuscă. Dar, când am găsit această reţetă de casă, am ştiut că trebuie să o
Dulceață din prune de grădină realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Dulceaţă naturală, realizată artizanal din mure de pădure la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Dulceaţa de mure este delicioasă, mai ales că nu zdrobim fructele şi nici nu putem prea mult zahăr. În felul acesta
Dulceaţă realizată artizanal din vişine de grădină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Din vişine cu pulpă cărnoasă, dulceața noastră păstrează gustul acrişor al fructelor (adăugăm o cantitate mică de zahăr). Nu
Dulceață din cireșe amare, de grădină, realizată artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie.
Gem natural, realizat artizanal din mure la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Ferma noastră se găseşte pe dealurile de la Breaza şi astfel, gemul de mure, nu putea să lipsească de pe lista noastră cu produse
Gem natural din prune de grădină realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Prunele tăiate în două sunt ţinute la foc mic ore în şir, timp în care se amestecă continuu. Gemul de prune este gata atunci
Realizat artizanal prin stoarcerea manuală a roşiilor din grădina de la Ferma lui Ţane Roşiile abia culese din grădină le spălăm, ştergem şi le stoarcem manual prin presare mecanică. Sucul gustos îl aşezăm pe flacără
Pastă de cireșe amare, de grădină, realizată artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Castraveţi de grădină puşi la murat în apă sarată la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Spălăm castraveţii, apoi îi punem în saramură pregătită după o reţetă de casă, din bucătăria de la sat: apă de izvor, sare şi
Produs artizanal, realizat după metode tradiţionale franţuzești. Noi românii iubim tot ce se face cu prunele, fie că-i dulce, fie că-i tare de ne sare basca. Noi ne-am gândit să facem acest gem de prune cu scorțișoară