Ai 0 în coş
Coşul este gol
Disponibil
33,60 lei
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Până am pregătit pieptul de raţă, nu am crezut că succesiunea unor metode simple pot da fineţea unui preparat demn de iscusinţa unui bucătar foarte priceput. L-am copt şi afumat puţin, până ce carnea de raţă a rămas fragedă, suculentă şi cu un gust plin de savoare.
Ingrediente | Piept de raţă fără os, sare de mare, salvie, tarhon, oregano, busuioc, paprika, nucşoară, anason, usturoi, fum de lemn. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Este o pastramă naturală şi se asortează perfect în sandwich-uri, în salate sau alături de caşcaval de capră şi prune coapte, pe un platou. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |
Sunt un fan al pastramei de rata. Dar cea de la Origini este de departe cea mai buna. Nu are gust de fum. Gust extraordinat. Si moale, moale.