Produsele Origini cele mai iubite - lactate, preparate carne, păsări de curte, peşte sălbatic, dieta GAPS sunt livrate miercuri şi vineri în Bucureşti și împrejurimi.
Ambalată la Ferma lui Ţane din miere realizată din floră spontană Mierea noastră este numită și crudă pentru că nu o prelucrăm în nici un fel, doar o ambalăm în borcane de sticlă. Este cel mai sănătos dulce din câte
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din mure de pădure, după o reţetă proprie. Ferma noastră se găseşte pe dealurile de la Breaza şi astfel, pasta de mure nu putea să lipsească de pe lista cu produse
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din măceşe de pădure, după o reţetă proprie. Este ideală pentru mic dejun, gustarea dintre mese sau un desert delicious. Cu un gust dulce-acrișor, aromă de toamnă
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din coarne de pădure, după o reţetă proprie. La sfârşitul verii se coc coarnele din jurul fermei, fructele preferate ale urşilor. Că şi ei, noi le consumăm pentru
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din afine de pădure, după o reţetă proprie. Această pastă a apărut din dorinţa de a ne putea bucura de savoarea şi proprietăţile curative ale afinelor. Vara, adunăm
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de la păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane. Laptele de la vaci crescute cu furaje naturale este încălzit până la 70°C şi lăsat la răcit. Punem culturile lactice şi îl păstrăm la o
Pui natural, crescut la sol şi hrănit cu furaje naturale la Ferma lui Ţane. Ritmul de creştere al puilor noştri este lent. Ajung la greutatea potrivită după mai bine de 90 de zile. Cei din această categorie sunt încă
Ambalată la Ferma lui Ţane din miere realizată din floră spontană Cu siguranță cea mai iubita miere este cea de salcâm. În perioada înfloriri salcamilor Ionuț care se ocupă de stupi este foarte atent la vreme și merge
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de capră şi vacă, după o reţetă proprie Descoperiţi gustul atât de bun al acestui caşcaval natural desăvârşit într-un proces artizanal de măturare a
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o brânză naturală, cu o durată de viaţă mare, a cărei consistenţă devine tare, datorită procesului de fabricaţie
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane ,după o reţetă proprie Pentru telemeaua proaspătă, folosim puţină sare de mare - exact cât să menţină câteva zile produsul. Tăiem felii de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Laptele este de la vaci crescute de noi doar cu furaje naturale şi iarbă de pe dealurile de lângă fermă. Gustul uşor
Realizat artizanal odată cu manufacturarea brânzei dulci şi a căşului, la Ferma lui Ţane Cunoscut că „elixirul tinereţii”, este un produs terapeutic din timpuri vechi. Proteinele sale sunt pline de aminoacizi, cum ar
Încercăm prin acest mic borcănel să reabilităm iaurturile cu fructe blamate de cei mari, dar iubite de cei mici. Conține iaurt natural acrișor combinat cu miere crudă și suc proaspăt presat de cătină. Adică o combinație
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral de capră şi vacă, nepasteurizat, după o reţetă proprie Cu o consistenţă naturală ca cea a caşcavalul proaspăt, pe acesta îl ţinem la maturat mai bine de trei ani, în
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Culturile lactice adăugate împreună cu cele dezvoltate spontan din mediul natural dau o consistenţă fermă acestei
Lapte de vacă integral, proaspăt muls la Ferma lui Ţane Acest lapte natural provine de la vaci crescute de noi cu iarbă grasă şi fân şi conţine acel inconfundabil gust al copilăriei la care ne place să revenim. Laptele
Crescută în aer liber, din arpagic românesc la Ferma lui Ţane Am plantat arpagicul în pământul roditor, netratat cu îngrăşământ sau pesticid. Pregătim fiecare legătură cu mai puţin de 24 de h înainte de livrare, deci
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din miere naturală, polifloră şi suc de cătină, după o reţetă proprie Sucul de cătină presat la rece, plin de vitamine și minerale active îl amestecăm încet, la mâna
Produsă artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Realizăm caşcaveaua prin fermentarea caşului tânăr scăldat apoi în apă fierbinte cu sare. Înainte de a aşeza rotiţele
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Din lapte de la vaci crescute cu furaje naturale şi iarba păşunilor dimprejurul fermei, realizăm acest caşcaval
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Boabele de piper atent alese le presărăm manual peste caşul de vacă opărit, după scurgerea sa. Apoi îl ţinem în cameră
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Procesul artizanal prin care manufacturăm caşcavalul începe cu pregătirea caşului din lapte de la caprele noastre,
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Acesta este caşcavalul Origini cu piper, pe care îl pregătim cu pasiune şi multă migală. Procesul de maturare durează
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Când ne e poftă de ceva bun acest iaurt este perfect datorită gustului dulce-acrişor şi a texturii catifelate. Este
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie. Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de pe păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o brânză naturală, cu o durată de viaţă mare, a cărei consistenţă devine tare, datorită procesului de fabricaţie
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Coarnele sunt acele fructe de pădure apreciate în mod special de urși. Nu știm ce-i determină pe urși să le caute,
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval este realizat prin opărirea şi maturarea caşului din lapte de vacă, într-un proces cu multă manufactură.
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat. Dorim prin acest desert să împăcăm pofta de ceva dulce cu frica de kilogramele în plus. Iaurtul acrișor alăturat siropului dulce de muguri de brad aduc
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Acest iaurt este desertul ideal atunci când ți-e poftă de ceva dulce și sănătos. Este perfect pentru pofticioșii
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pasta o pregătim din afine de pădure culese în lunile de vară. Punem un pic mai mult zahăr, să o legăm bine. Prin
Realizat din lapte integral, nepasteurizat de capră la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Reţeta noastră de chefir are două ingrediente: lapte de capră 100% încălzit şi răcit lent şi cultură specifică de chefir.
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestuia este modul artizanal în care îl pregătim pentru afumare. Îl păstrăm câteva
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval natural este realizat prin maturarea lentă a caşului opărit. Nu are strop de sare şi pentru a-i încetini
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval natural este realizat prin maturarea lentă a caşului opărit. Nu are strop de sare şi nici fum. Este
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime.
Pipotele au dat o lupta aprigă să între în grațiile pofticioșilor însă zgarciurile lor tari și mușchiul puternic le-au dezavantajat. A trebuit să vină inspirația bucătarului francez care le-a lăsat 2-3 zile la macerat
De la găini crescute liber, la sol cu uruială preparată de noi, la Ferma lui Ţane. Modul gospodăresc în care creştem păsările se reflectă în concentraţia de nutrienţi pe care fiecare ou din această caserolă îl are. Fără
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul atât de bun este dat de procesul lent de realizare: dezosăm carnea, o ţinem câteva zile
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Mixul de carne dă o textură specială şi un gust apetisant, condiția este să nu-i faci prea tare încât să-i usuci. Amestecul
Carnea de capră pusă în contextul terinei franțuzești crează o surpriză deosebit de plăcută papilelor gustative. Cum noi românii nu suntem consumatori de carne de capră vom fi plăcut surprinși de gustul savuros, plin, al
Orice gospodărie franceză care se respectă nu trebuie să ducă lipsa terinei. Se poate face din atâtea feluri de carne încât nu reușești să epuizezi toate posibilitățile. Ceea ce le leagă pe toate este ficatul, care nu
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru telemeaua proaspătă, folosim puţină sare de mare - exact cât să menţină câteva zile produsul. Tăiem felii de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Dacă vrei să încerci un altfel de caşcaval, trebuie să comanzi caşcavalul de oaie Origini, maturat intens în decursul
Produs artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalat în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru preparare folosim lapte de vacă crud, încălzit până la 70 de grade şi răcit până la temperatura
Crescută liber la sol şi hrănită doar cu furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea bibilicilor crescute natural este fragedă, zemoasă şi bogată în complexul de vitamine B, minerale şi fier. Incercaţi o ciorbă sau un
Cârnaţi proaspeţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aceşti cârnaţi proaspeţi conţin 80% carne şi restul slănină, sare, piper și ardei roșu. Datorită amestecului de
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpe de la raţe crescute natural, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi sare de mare, şi
Varză românească pusă la murat în apă sarată la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Varza de grădină o acoperim cu saramură din sare de mare și apă de izvor. Punem deasupra bețe de mărar, boabe de porumb și hrean.
Realizată artizanal prin murarea verzei de grădină, la Ferma lui Ţane. Cunoscută pe la sate sub denumirea de moare, zeama aceasta este plină de bacterii active care fac bine digestiei şi sănătăţii în general. Sucul de
De la bibilici crescute liber, la sol cu furaje şi uruială naturală la Ferma lui Ţane. Cu o popularitate mai mică, dar bogate nutritiv, ouăle de bibilică au cea mai mare concentraţie de magneziu, prin raport la masa lor
Realizat artizanal prin fermentarea acetică a sucului de mere la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pregătim suc din mere proaspete, de grădină prin stoarcere mecanică. Îl lăsăm să fermenteze în lipsa aerului, așa
De la raţe crescute la sol, cu hrană preparată de noi la Ferma lui Ţane Aroma unică a acestor ouă este plină de nutrienţi: vitamina B12 şi multă proteină. Fiecare caserolă este pregătită din ouăle colectate în timpul
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul fin, special potenţat de maturarea cu ierburi aromatice al acestui produs vin să spargă
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Îl realizăm cu multă manufactură, pornind de la caşul opărit de oaie pe care îl lăsăm la maturat până ce consistenţa sa
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Foarte buni la grătar, la tigaie sau în cuptor, aceşti cârnaţi conţin carne şi slănină de la porci de mangaliţă hrăniţi natural,
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pate-ul nostru este foarte gustos și credem că satisface cele mai exigente gusturi. Este un tovarăș agreabil pentru micul dejun ca și frații
Realizat artizanal din carne de vită la Ferma lui Ţane După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm
Cârnaţi artizanali cu caşcaval în membrană naturală la Ferma lui Ţane Această combinaţie tipică spaţiului germanic nu este invenţia noastră. Originalitatea se rezumă doar la ingredientele de cea mai bună calitate și în
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Bun şi atât de gustos, acest caşcaval este o brânză naturală de oaie unică, a cărei reţetă este originară din zona de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Putem descrie acest caşcaval gourmet ca rezultatul îmbinării gustului tradiţional cu eleganţa bucătăriei de înaltă fineţe.
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Gogoşari de grădină puşi la murat în oţet şi miere de albine la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cu o textură crocantă, gust aromat, aspect lucios şi potrivit de acri, aceşti gogoşari nu puteau lipsi de pe