Cele mai iubite Produse Naturale Origini - lactate, preparate din carne carne, păsări de curte, peşte sălbatic, produse din dieta GAPS sunt livrate săptămânal, miercurea în Bucureşti și împrejurimi.
Ambalată la Ferma lui Ţane din miere realizată din floră spontană Mierea noastră este numită și crudă pentru că nu o prelucrăm în nici un fel, doar o ambalăm în borcane de sticlă. Este cel mai sănătos dulce din câte
Ambalată la Ferma lui Ţane din miere realizată din floră spontană Cu siguranță cea mai iubita miere este cea de salcâm. În perioada înfloriri salcamilor Ionuț care se ocupă de stupi este foarte atent la vreme și merge
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane. Laptele de la vaci crescute cu furaje naturale este încălzit până la 70°C şi lăsat la răcit. Punem culturile lactice şi îl păstrăm la o
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat. Dorim prin acest desert să împăcăm pofta de ceva dulce cu frica de kilogramele în plus. Iaurtul acrișor alăturat siropului dulce de muguri de brad aduc
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din afine de pădure, după o reţetă proprie. Această pastă a apărut din dorinţa de a ne putea bucura de savoarea şi proprietăţile curative ale afinelor. Vara, adunăm
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din măceşe de pădure, după o reţetă proprie. Este ideală pentru mic dejun, gustarea dintre mese sau un desert delicious. Cu un gust dulce-acrișor, aromă de toamnă
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Gem natural de la Ferma lui Ţane din căpşuni româneşti, după o reţetă proprie. Acest gem natural are aceeaşi savoare cu cea a dulceţei de căpşuni. Fructele se taie bucăţi mici şi se lasă la macerat cu puţin zahăr. Le
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din coarne de pădure, după o reţetă proprie. La sfârşitul verii se coc coarnele din jurul fermei, fructele preferate ale urşilor. Că şi ei, noi le consumăm pentru
Gem natural, realizat artizanal din caise la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Acest gem de caise te ajută să te bucuri de gustul savuros al caiselor pe toată durata anului și te va cuceri prin aromă, culoare și
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din mure de pădure, după o reţetă proprie. Ferma noastră se găseşte pe dealurile de la Breaza şi astfel, pasta de mure nu putea să lipsească de pe lista cu produse
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane după o reţetă proprie. Realizăm această brânză de burduf din două tipuri de caş îndelung fermentat - de oaie şi vacă pe care îl frământăm cu
Realizat artizanal odată cu manufacturarea brânzei dulci şi a căşului, la Ferma lui Ţane Cunoscut că „elixirul tinereţii”, este un produs terapeutic din timpuri vechi. Proteinele sale sunt pline de aminoacizi, cum ar
Curcan de curte, crescut la sol şi hrănit doar cu furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea de la aceşti curcani este mai valoroasă datorită modului în care noi îi creştem: fără antibiotice, fără furaje concentrate, fără
Realizată artizanal prin murarea verzei de grădină, la Ferma lui Ţane. Cunoscută pe la sate sub denumirea de moare, zeama aceasta este plină de bacterii active care fac bine digestiei şi sănătăţii în general. Sucul de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de capră, după o reţetă proprie. Descoperiţi gustul atât de bun al acestui caşcaval natural desăvârşit într-un proces artizanal de măturare a caşului
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Laptele este de la vaci crescute de noi doar cu furaje naturale şi iarbă de pe dealurile de lângă fermă. Gustul uşor
Varză românească pusă la murat în apă sarată la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Varza de grădină o acoperim cu saramură din sare de mare și apă de izvor. Punem deasupra bețe de mărar, boabe de porumb și hrean.
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul atât de bun este dat de procesul lent de realizare: dezosăm carnea, o ţinem câteva zile
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de capră, după o reţetă proprie. Descoperiţi gustul atât de bun al acestui caşcaval natural desăvârşit într-un proces artizanal de măturare a caşului
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de la păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime.
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Coarnele sunt acele fructe de pădure apreciate în mod special de urși. Nu știm ce-i determină pe urși să le caute,
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din miere naturală, polifloră şi suc de cătină, după o reţetă proprie Sucul de cătină presat la rece, plin de vitamine și minerale active îl amestecăm încet, la mâna
Produsă artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Realizăm caşcaveaua prin fermentarea caşului tânăr scăldat apoi în apă fierbinte cu sare. Înainte de a aşeza rotiţele
Curcan de curte, crescut la sol şi hrănit doar cu furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea de la aceşti curcani este mai valoroasă datorită modului în care noi îi creştem: fără antibiotice, fără furaje concentrate, fără
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Când ne e poftă de ceva bun acest iaurt este perfect datorită gustului dulce-acrişor şi a texturii catifelate. Este
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Acest iaurt este desertul ideal atunci când ți-e poftă de ceva dulce și sănătos. Este perfect pentru pofticioșii
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pasta o pregătim din afine de pădure culese în lunile de vară. Punem un pic mai mult zahăr, să o legăm bine. Prin
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestuia este modul artizanal în care îl pregătim pentru afumare. Îl păstrăm câteva
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Acesta este caşcavalul Origini cu piper, pe care îl pregătim cu pasiune şi multă migală. Procesul de maturare durează
Încercăm prin acest mic borcănel să reabilităm iaurturile cu fructe blamate de cei mari, dar iubite de cei mici. Conține iaurt natural acrișor combinat cu miere crudă și suc proaspăt presat de cătină. Adică o combinație
Carnea de capră pusă în contextul terinei franțuzești crează o surpriză deosebit de plăcută papilelor gustative. Cum noi românii nu suntem consumatori de carne de capră vom fi plăcut surprinși de gustul savuros, plin, al
Orice gospodărie franceză care se respectă nu trebuie să ducă lipsa terinei. Se poate face din atâtea feluri de carne încât nu reușești să epuizezi toate posibilitățile. Ceea ce le leagă pe toate este ficatul, care nu
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Culturile lactice adăugate împreună cu cele dezvoltate spontan din mediul natural dau o consistenţă fermă acestei
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval natural este realizat prin maturarea lentă a caşului opărit. Nu are strop de sare şi pentru a-i încetini
De la găini crescute liber, la sol cu uruială preparată de noi, la Ferma lui Ţane. Modul gospodăresc în care creştem păsările se reflectă în concentraţia de nutrienţi pe care fiecare ou din această caserolă îl are. Fără
De la bibilici crescute liber, la sol cu furaje şi uruială naturală la Ferma lui Ţane. Cu o popularitate mai mică, dar bogate nutritiv, ouăle de bibilică au cea mai mare concentraţie de magneziu, prin raport la masa lor
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Procesul artizanal prin care manufacturăm caşcavalul începe cu pregătirea caşului din lapte de la caprele noastre,
Pipotele au dat o lupta aprigă să între în grațiile pofticioșilor însă zgarciurile lor tari și mușchiul puternic le-au dezavantajat. A trebuit să vină inspirația bucătarului francez care le-a lăsat 2-3 zile la macerat