Produsele Origini cele mai iubite - lactate, preparate carne, păsări de curte, peşte sălbatic, dieta GAPS sunt livrate de miercuri până vineri în Bucureşti și împrejurimi.
Pui natural, crescut la sol şi hrănit cu furaje naturale la Ferma lui Ţane. Ritmul de creştere al puilor noştri este lent. Ajung la greutatea potrivită după mai bine de 90 de zile. Cei din această categorie sunt încă
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de la păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl
Realizat artizanal odată cu manufacturarea brânzei dulci şi a căşului, la Ferma lui Ţane Cunoscut că „elixirul tinereţii”, este un produs terapeutic din timpuri vechi. Proteinele sale sunt pline de aminoacizi, cum ar
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane. Laptele de la vaci crescute cu furaje naturale este încălzit până la 70°C şi lăsat la răcit. Punem culturile lactice şi îl păstrăm la o
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este de fapt un iaurt fermentat însă într-un vas mai mare și amestecat după preparare astfel încât să fie mai fluid
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Cunoscut şi cu denumirea de lapte acru, acest produs Origini conţine doar lapte de la vaci crescute de noi şi
Lapte de vacă integral, proaspăt muls la Ferma lui Ţane Acest lapte natural provine de la vaci crescute de noi cu iarbă grasă şi fân şi conţine acel inconfundabil gust al copilăriei la care ne place să revenim. Laptele
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru telemeaua proaspătă, folosim puţină sare de mare - exact cât să menţină câteva zile produsul. Tăiem felii de
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane. Laptele de la vaci crescute cu furaje naturale este încălzit până la 70°C şi lăsat la răcit. Punem culturile lactice şi îl păstrăm la o
Ambalată la Ferma lui Ţane din miere realizată din floră spontană Mierea noastră este numită și crudă pentru că nu o prelucrăm în nici un fel, doar o ambalăm în borcane de sticlă. Este cel mai sănătos dulce din câte
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Dacă vrei să încerci un altfel de caşcaval, trebuie să comanzi caşcavalul de oaie Origini, maturat intens în decursul
Realizat din lapte integral, nepasteurizat de capră la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Reţeta noastră de chefir are două ingrediente: lapte de capră 100% încălzit şi răcit lent şi cultură specifică de chefir.
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral de capră şi vacă, nepasteurizat, după o reţetă proprie Cu o consistenţă naturală ca cea a caşcavalul proaspăt, pe acesta îl ţinem la maturat mai bine de trei ani, în
Realizat artizanal din lapte integral, nepasteurizat de vacă la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aduce sistemului digestiv probioticele necesare pentru reglarea tranzitului şi crearea unui sistem digestiv sănătos.
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane ,după o reţetă proprie Pentru telemeaua proaspătă, folosim puţină sare de mare - exact cât să menţină câteva zile produsul. Tăiem felii de
Produsă artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie O plantă aromatică împreună cu o urdă moale sunt perfecte pentru a fi servite direct pe pâine. Pregătim
Crescută în aer liber, din arpagic românesc la Ferma lui Ţane Am plantat arpagicul în pământul roditor, netratat cu îngrăşământ sau pesticid. Pregătim fiecare legătură cu mai puţin de 24 de h înainte de livrare, deci
Încercăm prin acest mic borcănel să reabilităm iaurturile cu fructe blamate de cei mari, dar iubite de cei mici. Conține iaurt natural acrișor combinat cu miere crudă și suc proaspăt presat de cătină. Adică o combinație
Produs artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalat în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pentru preparare folosim lapte de vacă crud, încălzit până la 70 de grade şi răcit până la temperatura
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Laptele este de la vaci crescute de noi doar cu furaje naturale şi iarbă de pe dealurile de lângă fermă. Gustul uşor
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Putem descrie acest caşcaval gourmet ca rezultatul îmbinării gustului tradiţional cu eleganţa bucătăriei de înaltă fineţe.
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Culturile lactice adăugate împreună cu cele dezvoltate spontan din mediul natural dau o consistenţă fermă acestei
De la găini crescute liber, la sol cu uruială preparată de noi, la Ferma lui Ţane. Modul gospodăresc în care creştem păsările se reflectă în concentraţia de nutrienţi pe care fiecare ou din această caserolă îl are. Fără
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane după o reţetă proprie Realizăm această brânză de burduf din două tipuri de caş îndelung fermentat - de oaie şi vacă pe care îl frământăm cu
Produsă artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Realizăm caşcaveaua prin fermentarea caşului tânăr scăldat apoi în apă fierbinte cu sare. Înainte de a aşeza rotiţele
Produsă artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Reţeta noastră fără strop de sare face ca această urdă naturală să încorporeze conţinutul valoros de
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval este realizat prin opărirea şi maturarea caşului din lapte de vacă, într-un proces cu multă manufactură.
Ambalată la Ferma lui Ţane din miere realizată din floră spontană Cu siguranță cea mai iubita miere este cea de salcâm. În perioada înfloriri salcamilor Ionuț care se ocupă de stupi este foarte atent la vreme și merge
Realizat artizanal, din lapte integral, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Facem unt din smântână dulce şi îl ambalăm în borcănele de sticlă a căror gramaj este numai potrivit pentru o săptămână
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o brânză naturală, cu o durată de viaţă mare, a cărei consistenţă devine tare, datorită procesului de fabricaţie
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval natural este realizat prin maturarea lentă a caşului opărit. Nu are strop de sare şi pentru a-i încetini
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime.
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din miere naturală, polifloră şi suc de cătină, după o reţetă proprie Sucul de cătină presat la rece, plin de vitamine și minerale active îl amestecăm încet, la mâna
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Din lapte de la vaci crescute cu furaje naturale şi iarba păşunilor dimprejurul fermei, realizăm acest caşcaval
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de vacă integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Boabele de piper atent alese le presărăm manual peste caşul de vacă opărit, după scurgerea sa. Apoi îl ţinem în cameră
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Este o brânză naturală, cu o durată de viaţă mare, a cărei consistenţă devine tare, datorită procesului de fabricaţie
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Acest caşcaval natural este realizat prin maturarea lentă a caşului opărit. Nu are strop de sare şi nici fum. Este
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul atât de bun este dat de procesul lent de realizare: dezosăm carnea, o ţinem câteva zile
Realizat artizanal, din lapte integral, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Acest produs se prepară termic prin extragerea grăsimii din unt. Apoi îl ambalăm în borcănele de sticlă care nu trebuiesc
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Mixul de carne dă o textură specială şi un gust apetisant, condiția este să nu-i faci prea tare încât să-i usuci. Amestecul
Carnea de capră pusă în contextul terinei franțuzești crează o surpriză deosebit de plăcută papilelor gustative. Cum noi românii nu suntem consumatori de carne de capră vom fi plăcut surprinși de gustul savuros, plin, al
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de capră şi vacă, după o reţetă proprie Descoperiţi gustul atât de bun al acestui caşcaval natural desăvârşit într-un proces artizanal de măturare a
Produsă din lapte integral, nepasteurizat la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Într-un proces artizanal, prin interacţiunea naturală a ingredientelor, caşul de oaie sărat se transformă în această brânză maturată de
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestuia este modul artizanal în care îl pregătim pentru afumare. Îl păstrăm câteva
Crescută liber la sol şi hrănită doar cu furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea bibilicilor crescute natural este fragedă, zemoasă şi bogată în complexul de vitamine B, minerale şi fier. Incercaţi o ciorbă sau un
Crescută liber doar cu iarbă şi furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea de gâscă are cel mai mic conţinut de toxine şi cea mai mare cantitate de fier şi zinc dintre toate cărnurile naturale de pasăre. Ciorbele sau
Produs artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Caşul acesta îl pregătim cu lapte de la oile noastre, pe care îl lăsăm să se închege lent, cu cheag natural.
Cârnaţi proaspeţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Aceşti cârnaţi proaspeţi conţin 80% carne şi restul slănină, sare, piper și ardei roșu. Datorită amestecului de
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpe de la raţe crescute natural, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi sare de mare, şi
Varză românească pusă la murat în apă sarată la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Varza de grădină o acoperim cu saramură din sare de mare și apă de izvor. Punem deasupra bețe de mărar, boabe de porumb și hrean.
Curcan de curte, crescut la sol şi hrănit doar cu furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea de la aceşti curcani este mai valoroasă datorită modului în care noi îi creştem: fără antibiotice, fără furaje concentrate, fără
Curcan de curte, crescut la sol şi hrănit doar cu furaje naturale la Ferma lui Ţane Carnea de la aceşti curcani este mai valoroasă datorită modului în care noi îi creştem: fără antibiotice, fără furaje concentrate, fără
Realizat artizanal prin fermentarea acetică a sucului de mere la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pregătim suc din mere proaspete, de grădină prin stoarcere mecanică. Îl lăsăm să fermenteze în lipsa aerului, așa
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane din smochine de grădină, după o reţetă proprie Această dulceaţă e aromată cu parfumul smochinelor şi echilibrată în savoare prin conţinutul mic de zahăr. Nota finală
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Gustul fin, special potenţat de maturarea cu ierburi aromatice al acestui produs vin să spargă
Realizaţi artizanal din carne de curcan, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pregătiţi numai şi numai din ingrediente curate - carne de curcan, slănină de porc, membrană naturală şi mix de condimente, aceşti
Crescut în aer liber, din seminţe româneşti la Ferma lui Ţane Am plantat seminţele în pământul mărunțit și aranjat în straturi și le-am udat doar atât cât trebuie să crească sănătos. Soarele îi dă culoarea verde închis
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Îl realizăm cu multă manufactură, pornind de la caşul opărit de oaie pe care îl lăsăm la maturat până ce consistenţa sa
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de oaie integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Dacă vrei să încerci un altfel de caşcaval, trebuie să comanzi acest produs pregătit cu drag şi atenţie. Are o amprentă
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Procesul artizanal prin care manufacturăm caşcavalul începe cu pregătirea caşului din lapte de la caprele noastre,
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de capră integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Acesta este caşcavalul Origini cu piper, pe care îl pregătim cu pasiune şi multă migală. Procesul de maturare durează
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Foarte buni la grătar, la tigaie sau în cuptor, aceşti cârnaţi conţin carne şi slănină de la porci de mangaliţă hrăniţi natural,
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pate-ul nostru este foarte gustos și credem că satisface cele mai exigente gusturi. Este un tovarăș agreabil pentru micul dejun ca și frații
Produs natural, realizat artizanal la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie. Pate-ul nostru este foarte gustos și credem că satisface cele mai exigențe gusturi.Este un tovarăș agreabil pentru micul dejun ca și frații
Realizat artizanal din carne de vită la Ferma lui Ţane După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm
Cârnaţi artizanali cu caşcaval în membrană naturală la Ferma lui Ţane Această combinaţie tipică spaţiului germanic nu este invenţia noastră. Originalitatea se rezumă doar la ingredientele de cea mai bună calitate și în
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de oaie, după o reţetă proprie Bun şi atât de gustos, acest caşcaval este o brânză naturală de oaie unică, a cărei reţetă este originară din zona de
Pipotele au dat o lupta aprigă să între în grațiile pofticioșilor însă zgarciurile lor tari și mușchiul puternic le-au dezavantajat. A trebuit să vină inspirația bucătarului francez care le-a lăsat 2-3 zile la macerat
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat. Dorim prin acest desert să împăcăm pofta de ceva dulce cu frica de kilogramele în plus. Iaurtul acrișor alăturat siropului dulce de muguri de brad aduc
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie Putem descrie acest caşcaval gourmet ca rezultatul îmbinării gustului tradiţional cu eleganţa bucătăriei de înaltă fineţe.
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpe de la gâște crescute natural, ţinute în baiţ de mirodenii naturale şi sare de mare şi
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie Laptele de la vacile noastre crescute cu furaje naturale şi iarbă de la păşunile fermei, îl facem caş proaspăt şi îl
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie