Ai 0 în coş
Coşul este gol
Disponibil
11,00 lei
Realizat artizanal din lapte integral de vacă, nepasteurizat la Ferma lui Ţane.
Laptele de la vaci crescute cu furaje naturale este încălzit până la 70°C şi lăsat la răcit. Punem culturile lactice şi îl păstrăm la o temp. controlată. După fermentare, se scoate din incinta încălzită și se lasă câteva ore la temp. camerei. Pentru păstrare în vederea livrării se ține în camera de frig la 4-6 grade.
Ingrediente | Lapte integral de vacă, culturi lactice. |
Info nutriţionale | Grăsime: 3.8-4% | Proteină: 3.5-3.7% |
Alergeni | Lapte |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Conţinut | Fiecare iaurt natural Origini are toate grăsimile, proteinele și mineralele laptelui de vacă nemodificate în vreun fel. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |