Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
26,00 lei
Varză românească pusă la murat în apă sarată la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Varza de grădină o acoperim cu saramură din sare de mare și apă de izvor. Punem deasupra bețe de mărar, boabe de porumb și hrean. Este obligatoriu să pritocim varza pentru ca bacteriile de fermentare să se formeze uniform în toată putina. În funcție de temperatură, procesul poate dura și câteva săptămâni bune.
Ingrediente | Varză de grădină, apă de izvor, sare de mare, mărar uscat, hrean. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | A se păstra în locuri uscate și răcoroase, ferite de razele soarelui, iar după desfacere îţi recomandăm să o păstrezi la frigider. |
Sugestii de utilizare | Consumată ca atare sau în mancare varza murată este o sursa excelentă de vitamine: C, B şi K. Cele mai multe beneficii le poți obține din varza murată negătită. De exemplu, ca ingredient în salate. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |