Support Chat
Magazin produse naturale bucuresti

Magazinul de ferma Origini

Produsele naturale realizate la Ferma lui Ţane şi Cherhanaua lui Dumitrel pot fi gustate şi cumpărate în magazinul nostru permanent din Bucureşti şi cel sezonier din Sfântu Gheorghe (iulie-august). Alături de produsele Origini, în magazinele noastre găsiţi o selecţie de vinuri româneşti de calitate, în ediţii limitate şi alte produse naturale de la mici producători care, la fel ca noi reuseşc cu pasiune să facă specialităţi artizanale naturale.

Magazin Origini Bucuresti

Magazin Bucureşti

Situat la câţiva paşi de punctul 0 al Bucureştiului, magazinul Origini este locul în care am pus o parte din ferma noastră şi din elementele tradiţionale de identificare a vieţii la sat din România. Într-un cadru actual, cu inspiraţie din natură, vă aşteptăm să facem cunoştinţă. Ne găsiţi în Bd. Carol I, nr.23, de luni până vineri de la ora 08:00 până la 19:30 şi sâmbăta până la ora 13:00.

Ridicare comenzi Origini

Ridicare comenzi

Comenzile plasate pe site-ul nostru - www.origini.ro - pot fi ridicate de la magazinul nostru din Bucureşti, în cursul zilei de vineri. Această facilitate am construit-o pentru clienţii noştri care vor să achiziţioneze şi alte produse naturale decât cele incluse la plasarea comenzii sau care nu doresc să plătească taxa de transport, dacă comanda lor nu depăseşte valoarea de 200 de lei. De asemenea se pot plasa comenzi direct în magazin pentru produse ce vor fi aprovizionate în vinerea următoare. Păsările refrigerate, pentru că au un termen scurt de valabilitate, se livrează doar pe bază de comandă prealabilă.

Magazin Origini Ssfantu Gheorghe

Magazin Sfântu Gheorghe

În perioada verii, la Sfântu Gheorghe produsele naturale de la ferma noastră şi peştele proaspăt sau procesat pot fi achiziţionate de localnici şi turişti. Am creat un magazin mic, dar încăpător şi din care cei care ne trec pragul pot să îşi cumpere produse pentru mic dejun şi cină şi pot duce acasă peşte sălbatic de Dunăre şi Marea Neagră.


Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.