De ce iubesc clienţii ouăle Origini
18 Jun
De ce iubesc clienţii ouăle Origini

Oul este considerat de către nutriţionişti alimentul complet, albuşul său fiind format din proteină şi gălbenuşul plin de vitamine, minerale şi acizi graşi buni. Pentru a te putea bucura de proprietăţile nutritive ale acestui aliment este foarte important să ai la masă o sursă de calitate de ouă.

Calitatea unui ou porneşte de la modul în care sunt crescute găinile

La Ferma lui Ţane creştem găinile la sol şi în libertate şi le hrănim cu uruială din cereale provenite de pe terenurile cultivate de noi. Uruiala o pregătim artizanal, prin măcinare, oferind găinilor noastre hrană de foarte bună calitate, netratată chimic, lipsită de ierbicide, pesticide şi nemodificată genetic. Avem mare grijă de modul în care creştem găinile, pentru că ne dorim ouă de calitate, ca pentru familia noastră. Şi, conform unui studiu, realizat pe 14 ferme organice din SUA, ouăle provenite de la găini mai sănătoase sunt şi ele mai sănătoase. Mai exact, ele conţin cu o treime mai puţin colesterol, o pătrime mai puţine grăsimi saturate, cu două treimi mai multă vitamina A, de două ori mai mulţi acizi graşi omega 3, de trei ori mai multă vitamina E și de 7 ori mai mult beta caroten.

Ouăle de la Ferma lui Ţane nu conţin niciun fel de reziduuri chimice potenţial dăunătoare. Datorită modului în care găinile sunt crescute, au posibilitatea de a se mişca, de a mânca iarbă, alte plante şi insecte, calitatea nutritivă a grăsimii din fiecare ou de la Ferma lui Ţane este net superioară.

Calitatea Origini: bogăţie nutritivă şi prospeţime prin livrare la cel mult câteva zile de la colectare

Ouăle Origini conţin acizi graşi Omega 3, datorită seminţelor cu care hrănim găinile. Acizii graşi ajută la menţinerea unui nivel optim al colesteorului, prin faptul că favorizează aportul de colesterol bun. Tot acizii graşi Omega 3 ajută la fluidizarea sângelui, reducând riscul bolilor cardiovasculare. Beta-carotenul funţionează ca un antioxidant, prevenind bolile cronice iar vitamine E ajută la funcţionarea optimă a membranelor celulare. Beneficiile ouălor Origini nu se reduc aici. Sunt o sursă bună de riboflavina ( vitamina B2) şi vitamina B12 ambele ajutând globulele roşii din sânge, contribuie la sănătatea ochilor, părului şi unghiilor. Un aspect foarte important este faptul că drumul produselor din fermă până la consumator este cel mai scurt posibil şi, în acelaşi timp încă o garanţie a prospeţimii şi nutrienţilor pe care îi conţine.  

Şi încă un aspect, pe care îl considerăm important, ouăle de la Ferma lui Ţane au un gust deosebil de agreabil, cum ne-au mărturisit căţiva dintre clienţii noştri fideli. Bucură-te de nutrienţii şi gustul bogat al acestui produs, plasând comanda ta aici.

Păreri (2)

 • Avatar
  Arsene Marilena
  sep 9, 2019

  Astept sa incerc produsele dumneavoastră

 • Avatar
  Vasilescu Valentin
  oct 7, 2019

  Felicitări ca livrati si pe Valea Prahovei.Suntem multi doritori de produse de calitate. Va rugam sa nu-i ne dezamăgiți .Vom fi clienți fideli.!

Spune-ne părerea ta

* Scrie codul din imagine:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.