Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
169,00 lei
Pregătim umplutura din carne tocată de pui, piept de pui, ficat de pui, ceapă, unt, ou, lapte, sare și piper. La final, se învelește cu prapor de porc. Când vreți să îl preparați nu trebuie decât să eliminați folia de plastic, să fixați cuptorul la 150 grade și în aproximativ două ore să vă așteptați să fie rumenit și gata de pus pe masă.
Ingrediente | Pui dezosat, carne tocată din piept pui, ficat de pui, ceapă, unt, ou, lapte, nucşoară, pătrunjel, sare de mare, piper. |
Alergeni | Lapte şi ou. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |
Pregătim umplutura din carne tocată de pui, piept de pui, ficat de pui, ceapă, unt, ou, lapte, sare și piper. La final, se învelește cu prapor de porc. Când vreți să îl preparați nu trebuie decât să eliminați folia de plastic, să fixați cuptorul la 150 grade și în aproximativ două ore să vă așteptați să fie rumenit și gata de pus pe masă.