Raţă umplută

Disponibil

160,00 lei

Pregătim umplutura din carne tocată de pui, piept de pui, ficat de pui, ceapă, unt, ou, lapte, sare și piper. La final, se învelește cu prapor de porc. Când vreți să o preparați nu trebuie decât să eliminați folia de plastic, să fixați cuptorul la 150 grade și în aproximativ două ore să vă așteptați să fie rumenită și gata de pus pe masă.

Datorită modului artizanal de realizare, gramajul final poate fi diferit. La livrare plătești exact pentru greutatea primită, cu aprox. +/- 15%.

Scrie un review

Scrie un review

Ţane îţi recomandă şi:

Iată ce îţi propunem săptămâna aceasta din lista noastră cu produse naturale:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.