Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
31,20 lei
Realizat artizanal din carne de vită la Ferma lui Ţane
După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm deocamdată cu crenvurştii și cârnaţii. Parizerul nostru este gustos, cu ingrediente de bună calitate şi este pregătit cu atenţie, fără să grăbim deloc mersul natural al lucrurilor.
Ingrediente | Carne de vită 80%, slănină de porc 20%, piper alb, boia de ardei, nucşoară, usturoi, sare de mare, membrană naturală, fosfat de sodiu 0,3%. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Ţara de provenienţă | România |
Realizat artizanal din carne de vită la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Am pregătit acest produs pentru mămicile care cumpără de la ferma noastră. Pregătim în membrană naturală acest parizer natural, pe care îl facem din carne de vită şi slănină de porc. Stoc limitat săptămânal!