Cârnăciori de mangaliţa, picanţi

35,20 lei

Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie.

Carnea de mangaliță are un gust tare bun. Noi ne-am gândit că putem să o punem în valoare prin acești cârnăciori subțiri care-i putem pune pe grătar, să-i prăjim sau să-i lăsăm la uscat la rece și să-i consumăm la aperitiv.

  • vid 400g.

Livrări disponibile:

Selectați Oraşul

Ziua / Zilele livrării


Datorită modului artizanal de realizare, gramajul final poate fi diferit. La livrare plătești exact pentru greutatea primită, cu aprox. +/- 15%.

Ingrediente carne de porc mangaliţă 75%, carne vita 15%, usturoi, piper, cimbru, boia de ardei picant, sare de mare, membrană naturală
Alergeni Nu conţine alergeni.
Condiţii de păstrare 2°–8°C
Sugestii de utilizare Serviţi alături de un pahar cu vin bun.

Scrie un review

Scrie un review

Carnea de mangaliță are un gust tare bun.Noi ne-am gândit că putem să o punem în valoare prin acești cârnăciori subțiri care-i putem pune pe grătar,să-i prajim sau să-i lăsăm la uscat la rece și să-i consumăm la aperitiv.Am adăugat un pic de vită să-i dăm fermitate și să-i putem usca mai bine.Membrană naturală comestibilă se pretează foarte bine uscării și îmbracă bine combinația de carne și condiment puțin picante. Poftă bună și așteptăm părere voastră!

Ţane îţi recomandă şi:

Iată ce îţi propunem săptămâna aceasta din lista noastră cu produse naturale:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.