Ai 0 în coş
Coşul este gol
34,50 lei
Cârnaţi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie.
Recunoaștem cu toții că ne plac cârnații la grătar. De la asta am plecat când am definitivat rețeta acestor cârnați de porc și vită. Așteptăm cu nerăbdare părerea voastră după ce-i încercați. Poftă bună și bere rece!
Ingrediente | Carne de porc 50%, carne de vită 30%, slănină de porc 20%, usturoi, piper, cimbru, boia de ardei, sare de mare, membrană naturală, fum de lemn. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Ţara de provenienţă | România |
Recunoaștem cu toții că ne plac cârnații la grătar.Din păcate nu prea mai găsitm nici prea groși dar nici subțiri,zemosi,cu bucăți de carne și grăsime bine definite în textura,nu prea sărați ,potrivit de picante și un pic afumați.Așa cum doamnele caută amandinele copilăriei,noi căutăm cârnații tinereții noastre.De la asta am plecat când am definitivat rețeta acestor cârnați de porc vită.Așteptăm cu nerăbdarea părerea voastră după ce-I încercați.Dar nu va pripiți să trageți concluzia după primul grătar.Așteptați și următorul weekend să mai faceți o tură că sa va edificati.Poftă bună și bere rece!