Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
30,00 lei
Realizat artizanal din carne de porc la Ferma lui Ţane
După ce am ajuns la o reţetă care ne-a satisfăcut, ne-am gândit să facem așa-numitele produse „nostalgice”. Deschidem acestă categorie cu parizerul și o completăm deocamdată cu crenvurştii și cârnaţii. Parizerul nostru este gustos, cu ingrediente de bună calitate şi este pregătit cu atenţie, fără să grăbim deloc mersul natural al lucrurilor.
Ingrediente | Carne de porc 80%, slănină de porc 20%, piper alb, boia de ardei, nucșoară, usturoi, sare de mare, membrană naturală, fosfat de sodiu 0,3%. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Ţara de provenienţă | România |
Foarte importantă este prospeţimea produsului. Nu producem decât pe măsura vanzării aşa încât nu are cum să aibă mai mult de 10 zile atunci când îl luaţi din magazin sau îl primiţi acasă.