Ai 0 în coş
Coşul este gol
77,00 lei
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Folosim doar carne de la porci hrăniţi natural şi înainte de a o pune la coacere și fum cald, păstrăm ciolanul într-un baiţ de mirodenii naturale şi sare. Fumul cald de lemn de fag îi dă un pic din gustul de odinioară al acestui preparat. Preferăm combinaţia cu varză murată.
Ingrediente | Ciolan de porc fără os, sare de mare, piper, foi dafin, cimbru, usturoi, fum de lemn. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Varza murată gătită cu acest ciolan de porc la ceaun, în bucătăria de apartament poartă ceva din mâncarea bunicilor. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |