Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
42,00 lei
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Pieptul de la puii crescuţi în mod natural este dezosat, ţinut la marinat cu sare de mare şi mirodenii naturale. După câteva zile, îl aşezăm la copt şi apoi la afumat în fum cald de lemne. Cam aşa facem noi această pastramă naturală de pui numai bună pentru sandwich-uri.
Ingrediente | Piept de pui, sare de mare, salvie, tarhon, oregano, busuioc, paprika, nucşoară, anason, usturoi, fum de lemne. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Mămicile cumpără de la noi pieptul copt de pui pentru sandwich-urile celor mici şi pentru salatele rapide de seară. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |
Este foarte bun. Imi place pentru ca pieptul are gust. Nu este fad si nici plin de fum, ca asa inteleg unii traditionalul: gust de fum. Acest piept de la Origini are mirodenii cate trebuie pentru a simti gustul pieptului. Si este si moale. Foarte, foarte bun pentru cei mici, parinti si bunici.