Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
19,25 lei
Produs artizanal din lapte integral, nepasteurizat şi ambalat în vid la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie
Pentru preparare folosim lapte de vacă crud, încălzit până la 70 de grade şi răcit până la temperatura potrivită pentru adăugarea cheagului natural. După închegare se pune la scurs și în final se taie în bucăți. Îl punem la zvântat până ce consistenţa sa devine fermă, fără să punem sare.
Ingrediente | Lapte integral de vacă, cheag natural, culturi lactice. |
Info nutriţionale | Grăsime: 18-20% | Proteină: 15-17% |
Alergeni | Lapte |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Fiind un produs proaspăt are un conţinut ridicat de lactoză, aşa că mare atenţie dacă aveţi o asemenea intoleranţă. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |
Este f bun, mai ales in cazul in care trebuie sa consumi sare in cantitate mica. E untos si gustos.