Ai 0 în coş
Coşul este gol
Disponibil
28,50 lei
Produsă artizanal la Ferma lui Ţane din lapte integral, nepasteurizat de vacă, după o reţetă proprie
Realizăm caşcaveaua prin fermentarea caşului tânăr scăldat apoi în apă fierbinte cu sare. Înainte de a aşeza rotiţele la păstrare pe rafturi, dăm caşcavelele la fum de fag. Rezultatul este această caşcavea moale, gustoasă, care aminteşte de traiul împletit cu ritmurile naturii, ca la sat.
Ingrediente | Lapte integral de vacă, cheag natural, sare de mare, fum de lemne. |
Info nutriţionale | Grăsime: 35-40% | Proteină: 26-30% |
Alergeni | Lapte |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Este ideal pentru a fi pregătit prăjit sau pe grătar. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |
Felicitări! Este extraordinar prăjit. Aşa îl fac, la tigaie pentru fetiţa mea - atunci când desigur nu i-l dau în sandwich. Cumpăr de la voi pentru că faceţi toate caşcavalurile numai din lapte. Fără premixuri, şi doar cheag natural. Nu altceva. Felicitări!