Ai 0 în coş
Coşul este gol
Disponibil
24,00 lei
Produsă din lapte integral, nepasteurizat şi ambalată în vid la Ferma lui Ţane după o reţetă proprie.
Realizăm această brânză de burduf din două tipuri de caş îndelung fermentat - de oaie şi vacă pe care îl frământăm cu sare de mare, într-un proces manual. Aşezăm apoi brânza în rotiţe mici şi o ambalăm în vid la fiecare comandă pe care o plasezi pe site. Tu ai comandat brânză de burduf?
Ingrediente | Lapte integral de oaie 60%, lapte integral de vacă 40%, culturi lactice, sare de mare. |
Info nutriţionale | Grăsime: 30-32% | Proteină: 28-30% |
Alergeni | Lapte |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Sugestii de utilizare | Produs obţinut prin frământarea manuală a caşului. Serviţi cu mămăligă caldă. |
Ţara de provenienţă | România |
Producator | Origini |
Am cumparat prin comanda online acest produs printre multe altele. Branza de burduf m-a cucerit!