Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
32,50 lei
Produs artizanal la Ferma lui Ţane din lapte de oaie integral, nepasteurizat, după o reţetă proprie
Se realizează lent, cu răbdare şi muncă manuală. După ce am maturat caşcavalul proaspăt de oaie, îl ţinem cam 24 de luni la învechit în cămară, pe rafturi de lemn având grijă să îl întoarcem regulat. Este gata când are consistenţă dură, culoare gălbuie şi aromă plăcut dulceagă.
Ingrediente | Lapte integral de oaie, culturi lactice, sare de mare. |
Info nutriţionale | Grăsime: 48-52% | Proteină: 28-32% |
Alergeni | Lapte |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Ţara de provenienţă | România |
Sunt un fan al laptelui de oaie. Dar să găsesc un loc de unde să îmi iau aşa o delicatesă, nu am crezut. Este suficient de tare şi suficient de dulce, încât să mă înclin în faţa muncii şi efortului depus pentru realizarea lui. Sper să nu schimbaţi reţeta şi calitatea, oricât de mult v-ar interesa profitul!