Rillettes oaie

46,00 lei

Ca și celelalte varietăți de Rillette, cea de oaie se prepară din jumătate carne grasă de porc și restul din oaie. Așezăm carnea de porc pe fundul oalei, tranșăm sumar oaia cu oase cu tot, așezăm peste porc, punem capacul și dăm focul mic. Lăsăm 7-8 ore fără să amestecăm până se desprinde carnea de pe oase, apoi alegem oasele și mărunțim carnea. Condimentăm, amestecăm bine și mai lăsăm o oră.

  • borcan 300 g

Livrari disponibile:
Miercuri Joi Vineri
Bucureşti 08.04.2020 09.04.2020 10.04.2020
Brasov 09.04.2020
Ploiesti 09.04.2020
Sinaia 09.04.2020
Busteni 09.04.2020
Azuga 09.04.2020
Predeal 09.04.2020
Campina 09.04.2020
Moreni 10.04.2020
Targoviste 10.04.2020


Ingrediente carne de oaie 60%,carne de porc 40%,sare de mare,piper alb
Condiţii de păstrare 2°–8°C
Ţara de provenienţă România

Scrie un review

Scrie un review

Ţane îţi recomandă şi:

Iată ce îţi propunem săptămâna aceasta din lista noastră cu produse naturale:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.