Rillettes oaie

Stoc Epuizat

32,00 lei

Ca și celelalte varietăți de Rillette, cea de oaie se prepară din jumătate carne grasă de porc și restul din oaie. Așezăm carnea de porc pe fundul oalei, tranșăm sumar oaia cu oase cu tot, așezăm peste porc, punem capacul și dăm focul mic. Lăsăm 7-8 ore fără să amestecăm până se desprinde carnea de pe oase, apoi alegem oasele și mărunțim carnea. Condimentăm, amestecăm bine și mai lăsăm o oră.

  • borcan 300 g

Livrări disponibile:

Selectați Oraşul

Ziua / Zilele livrării


Ingrediente carne de oaie 60%,carne de porc 40%,sare de mare,piper alb
Condiţii de păstrare 2°–8°C
Ţara de provenienţă România

Scrie un review

Scrie un review

Ţane îţi recomandă şi:

Iată ce îţi propunem săptămâna aceasta din lista noastră cu produse naturale:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.