Gesiers de volaille

35,00 lei

Pipotele au dat o lupta aprigă între în grațiile pofticioșilor însă zgarciurile lor tari și mușchiul puternic le-au dezavantajat. A trebuit vină inspirația bucătarului francez care le-a lăsat 2-3 zile la macerat apoi le-a gătit câteva ore în grăsime de porc, câțiva căței de usturoi, o frunză de dafin, piper. Le păstrăm într-un borcan cu untură din care scoți când chiar ai poftă de ceva bun.

  • borcan 300 g

Livrari disponibile:
Miercuri Joi Vineri
Bucureşti 19.02.2020 20.02.2020 21.02.2020
Brasov 20.02.2020
Ploiesti 20.02.2020
Sinaia 20.02.2020
Busteni 20.02.2020
Azuga 20.02.2020
Predeal 20.02.2020
Campina 20.02.2020
Moreni 21.02.2020
Targoviste 21.02.2020


Ingrediente Pipote, inimi pasare- 60%, untura de porc 40%, sare de mare, piper negru, usturoi
Condiţii de păstrare 2°–8°C

Scrie un review

Scrie un review

Ţane îţi recomandă şi:

Iată ce îţi propunem săptămâna aceasta din lista noastră cu produse naturale:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.