Ai 0 în coş
Coşul este gol
Stoc Epuizat
32,00 lei
Adânc franțuzească este și această specialitate. În prepararea ei regăsești spiritul gastronomic care a purces din acest popor și a invadat de neoprit întregul pământ. Se face din orice fel de carne numai că trebuie să fie grăsuță, iar de nu e, îi adaugi. La capră trebuie să pui ½ porc. Timpul de preparare ajunge până la 8-10 ore și, în afară de carnea grasă, nu pui altceva decât sare și piper.
Ingrediente | Carne de porc 80%, slănină 20%, sare de mare, piper alb. |
Alergeni | Nu conţine alergeni. |
Condiţii de păstrare | 2°–8°C |
Ţara de provenienţă | România |
Adânc franțuzească este și această specialitate. În prepararea ei regăsești spiritul gastronomic care a purces din acest popor și a invadat de neoprit întregul pământ. Se face din orice fel de carne numai că trebuie să fie grăsuță iar de nu îi adaugi. La capra trebuie să pui ½ porc. Timpul de preparare ajunge până la 8-10 ore și în afară de carnea grasă nu pui altceva decât sare și piper.