Piept copt şi afumat de pui

Disponibil

33,25 lei

Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie

Pieptul de la pui crescuţi în mod natural este dezosat, ţinut la marinat cu sare de mare şi mirodenii naturale. După câteva zile, îl aşezăm la copt şi apoi la afumat în fum cald de lemne. Aşa facem noi această pastramă naturală de pui perfectă pentru sandwich-uri. 

  • vid 350g.

Livrare: doar în Bucureşti
Data: 23.11.2018

Datorită modului artizanal de realizare, gramajul final poate fi diferit. La livrare plătești exact pentru greutatea primită, cu aprox. +/- 15%.

Ingrediente piept de pui, sare de mare, salvie, tarhon, oregano, busuioc, paprika, nucşoară, anason, usturoi
Alergeni Nu conţine alergeni.
Condiţii de păstrare 2°–8°C
Sugestii de utilizare Mămicile cumpără de la noi pieptul copt de pui pentru sandwich-urile celor mici şi pentru salatele rapide de seară.
Nota 
Lorena Stoica
2017-05-13

Are gust!

Este foarte bun. Imi place pentru ca pieptul are gust. Nu este fad si nici plin de fum, ca asa inteleg unii traditionalul: gust de fum. Acest piept de la Origini are mirodenii cate trebuie pentru a simti gustul pieptului. Si este si moale. Foarte, foarte bun pentru cei mici, parinti si bunici.

Scrie un review !

Scrie un review

Piept copt şi afumat de pui

Piept copt şi afumat de pui

Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie

Pieptul de la pui crescuţi în mod natural este dezosat, ţinut la marinat cu sare de mare şi mirodenii naturale. După câteva zile, îl aşezăm la copt şi apoi la afumat în fum cald de lemne. Aşa facem noi această pastramă naturală de pui perfectă pentru sandwich-uri. 

Scrie un review

Ţane îţi recomandă şi:

Iată ce îţi propunem săptămâna aceasta din lista noastră cu produse naturale:

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.