Comandă acum Preparate din Carne, realizate Artizanal la Ferma lui Ţane, fără conservanţi chimici, fără nitriţi sau nitraţi. Vineri livrăm direct din fermă.

Preparate carne

  • 0 Recenzie(i)
    34,50 lei

    Cârnaţi cruzi, realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Mixul de carne dă o textură specială şi un gust apetisant, indiferent de modul în care pregăteşti aceşti cârnaţi.

    Disponibil
  • 0 Recenzie(i)
    70,00 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Folosim doar carne de la porci hrăniţi natural şi înainte de a pune la fum cald, păstrăm

    availability
  • 0 Recenzie(i)
    23,70 lei

    Realizaţi artizanal din carne de pui, la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pregătiţi numai şi numai din ingrediente curate - carne  de pui, membrană naturală şi mix de condimente, aceşti crenvurşti sunt mândria

    availability
  • 0 Recenzie(i)
    27,00 lei

    Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană de bovină la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Ne place carnea de capră - este o delicatesă! Carnea de la caprele noastre tinere, crescute la pajişte şi cu mult fân

    Disponibil
  • 0 Recenzie(i)
    27,00 lei

    Produs crud-uscat, realizat artizanal în membrană naturală la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Combinăm carnea de oaie cu cea de vită cu un mix de mirodenii balcanice, printre care se numără usturoiul şi boia de

    Disponibil
  • 1 Recenzie(i)
    21,75 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Carnea provine de la porci crescuţi doar cu furaje naturale. Procesul de conservare prin fum

    Disponibil
  • 0 Recenzie(i)
    31,15 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Carnea provine de la porci crescuţi doar cu furaje naturale. Procesul de conservare prin fum

    availability
  • 0 Recenzie(i)
    33,00 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pieptul de curcan provine de la curcani crescuţi în mod natural. Gustul atât de bun este dat de

    Disponibil
  • 0 Recenzie(i)
    18,00 lei

    Produs copt şi afumat, conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Secretul acestui kaizer natural este modul artizanal în care pregătim pieptul de porc pentru afumare. Îl păstrăm

    Disponibil
  • 1 Recenzie(i)
    33,25 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pieptul de la pui crescuţi în mod natural este dezosat, ţinut la marinat cu sare de mare şi

    Disponibil
  • 1 Recenzie(i)
    33,60 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Până nu am pregătit pieptul de raţă nu am crezut că succesiunea unor metode simple pot da

    Disponibil
  • 1 Recenzie(i)
    32,00 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpele de la curcani crescuţi natural sunt dezosate manual şi apoi aşezate în baiţ din sare de

    Disponibil
  • 0 Recenzie(i)
    30,00 lei

    Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Pulpa provine de la porci crescuţi în mod natural. Noi o pregătim în timp, cu multă muncă

    availability
  • 2 Recenzie(i)
    23,40 lei

    Realizat artizanal, fără conservanţi, amelioratori sau potenţiatori, Ferma lui Ţane, după o reţetă proprie Salamul de casă este un produs capricios când vine vorba de menţinerea proprietăţilor vizuale, fără a interveni

    Disponibil

Bine ai venit!

Lasă-ne adresa de e-mail şi noi îţi trimitem lista cu produsele naturale realizate artizanal la ferma noastră şi livrate în fiecare săptămână în Bucureşti.